Tag Archives: media

Hybrid, the sets

Hybrid, the sets

Hybrid és un grup de DJ‘s d’un tipus de música descrit com un mix entre breakbeat i progressive house. Està format per Mike Truman, Chris Healings, i Adam Taylor i de moment només han publicat 2 discos més alguns singles. Les sessions que van fent arreu del mon són tremendament bones i el millor de tot, es poden baixar de forma gratuïta a hybridized.org. Com a mínim hi deu haver 15 hores de música en directe on van posant orbital, chemical brothers, prodigy, new order, BT, starsailor, REM… tot de versions d’aquestes cançons remixades per ells o altres DJ’s.

Així que si alguna vegada necessiteu música per unes quantes hores sense incorrer en il·legalitats, podeu agafar les sessions a Friction Intimate Lot 33 Canberra, o bé, les de febrer a Buzz.

Hybridized.org recull sessions d’altres artistes, però el nombre de sessions és molt menor i els estils de música diferents, per exemple, Jasson Dunne tira més pel chill-out.

Rainbow Six anirà a la pantalla gran

Rainbow Six anirà a la pantalla gran

L’escriptor de bestsellers Tom Clancy veurà versionada un altre dels seus llibres al cinema, la peculiaritat en aquest cas és que primer s’ha versionat en un videojoc. Esperem que mantingui la mateixa essència que al llibre.

El llibre en qüestió és diu Rainbow Six i tracta sobre una unitat militar secreta d’èlit per combatre actes terroristes. En principi pot semblar un llibre pro-bush ,però no ho és. Barreja una trama d’espionatge sumada a l’acció trepidant de les actuacions antiterroristes i els extranys moviments d’una empresa farmacològica.

Però ara si, d’aquest argument se’n pot treure un de feixista, heroic, patètic, americanada… Vaja com la majoria de pel·lícules que provenen d’aquell continent. La responsabilitat de fer una bona pel·lícula recau sobre Paramount Pictures la qual sembla haver escollit a Zack Snyder com a director i guionista.

Bo-Bobo, l'anime

Bo-Bobo, l'anime

Bo-Bobo és una sèrie d’animació japonesa (anime) que el 3xl.net està emetent cada tarda, al voltant de dos quarts de vuit.

Bo-bobo i altres personatges de la sèrie en una escena d'acció

Es caracteritza per un guió surrealista i un humor absurd. ??s per això que a primer cop d’ull a molta gent no li agrada, però jo us animo a que li doneu una oportunitat.

Més informació: 3xl.net, Anime News Network.

Actualització: sembla que o bé la sèrie s’ha acabat o bé el 3xl ha decidit treure-la. Ara a la mateixa franja horària han tornat a posar-hi Ranma des del primer capítol. I pel que fa als comentaris d’aquesta entrada, agrairia que aportessin alguna cosa mínimament interessant i que no estiguessin plagats de faltes d’ortografia aberrants…

El Lobo

El Lobo

Acabem d’arribar del cine l’aratbass, el Monitotxi i jo. Desprès de passar com mitja hora per decidir quina peli anàvem a veure, ho hem decidit per sorteig, mitjançant els tres CD’s numerats del Mandrakelinux v.10.1 Official. Les tres escollides eren Los increibles, Hasta donde los pies me lleven i El Lobo. Hem decidit veure El Lobo.

La peli ha resultat una farsa, una broma de mal gust. Va d’un home que ha de robar la Declaració d’Indepèndencia dels EUA per tal de trobar un tresor amagat. El protagonista es en Nicolas Cage, i certament, ha resultat ser una americanada de dissabte a la tarda.

Com haureu notat aquí hi ha una cosa que no rutlla (el mateix hem pensat nosaltres vistos els primers 5 minuts de peli).

La noia que ens ha venut les entrades, que per cert és una coneguda meva, s’ha equivocat… Ens ha venut entrades per a La Búsqueda! Dir que ha estat trist és quedar-se curt, m’ha fet una ràbia considerable, però als paparres ens passen coses d’aquestes. En Pepin també té una història molt bona de quan vam anar al cine Icària a veure Cube, però si vol ja l’explicarà ell.

Apa salut i bon humor!

Escolta-ho capoll! (¡Escúchalo capullo!)

Escolta-ho capoll! (¡Escúchalo capullo!)

Donant suport a la convocatoria de Tomedo sobre la recomanació d’un estil musical propi de cada weblog. Doncs en tinc dos per oferir, un de semi-heavy i un altre tecnotrònic.

Alternativa 1

  • Génere: Rock progressiu
  • Álbum: Images and Words
  • Artista/Grup: Dream Theater

Alternativa 2

  • Génere: Funky but melodic progressive trance floor-filler / dance floor. En resum trance (m’ha sobtat fins i tot a mi el trobar que el que escolto és trance jajaja)
  • Álbum: Remix And Additional Production
  • Artista/Grup: Hybrid

Espero que us agradin aquests grups, a mi m’inspiren per dissenyar i utilitzar la inventiva per fer els treballs de la universitat jejeje 🙂

Humor Amarillo

Humor Amarillo

El fet de pensar en aquelles series amb les que tan bones estones hem passat em fa recordar aquest mític programa de Tele 5. Hi ha varies pàgines que han iniciat una campanya per presionar la cadena per que, o bé, vengui els drets d’emissió ,o bé, la posi ella mateixa.

Aquesta no és pas només una campanya nacional, nomès cal cercar pel seu nom en anglès (Takeshi’s Castle) per veure que no estem sols. Una generació de grans especímens hem crescut amb aquest cracks mediatics.

Volem tornar a riure amb aquelles traduccions inventades i optimistes del presentador, i amb aquelles proves que requerien ser d’una pasta especial; las Zamburguesas, los Rollitos de Primavera, el Laberinto del Chinotauro, los Cañones de Nakasone… Ai quins records!

A mi me gusta Humor Amalillo! i a tu?

Humor cruel

Humor cruel

Aquest és un acudit extret del setè capítol (Frenesí esperonat) de la sèrie El Guardià:

Malcolm: Sap quina diferència hi ha entre un advocat i un llit elàstic?
Nick: No, quina?
Malcolm: Que per saltar sobre el llit elàstic ens traiem les sabates!

La cançó de l'estiu

La cançó de l'estiu

Com cada estiu el mercat discogràfic ens premia el nostre consum constant i fidel als Top-manta amb una cançó d’allò més interessant i enriquidora. Ja sembla que fa molts estius des de l’aserejé o el papi xulo, i tornem aquest any amb un greatest hit, el yuma yuma yee.

Aquesta cançó d’origen romanès, té evidentment un missatge profund que em disposo a aflorar a la llum pública. He trobat una traducció que us adjunto perquè comproveu la merda que triomfa a masses sales de festa catalanes.

Read the rest of this entry

Ghost In The Shell [Stand Alone Complex]

Ghost In The Shell [Stand Alone Complex]

Sota aquest explícit títol hi trobem la sèrie de televisió basada en el popular còmic Ghost In The Shell de Masamune Shirow. No fa massa vam parlar de l’última películ·la basada en el mateix còmic, Innocence.

Aquesta sèrie de TV ja s’està emetent al Japó i als EEUU a través de cadenes de pagament des de fa uns mesos amb una molt bona acceptació per part del públic (tanta que ja se n’està preparant la segona).

Read the rest of this entry