Tag Archives: General

Migració de paparra.net a WordPress

Migració de paparra.net a WordPress

Després de gairebé 4 anys de paparra.net funcionant amb un gestor de contingut propi, hem decidit migrar a WordPress. Les raons són varies, però la principal és que el desenvolupament d’aquest gestor estava aturat de fa més d’un any.

La migració ha estat relativament complicada, ja que s’havia d’adaptar l’estructura de la base de dades. Ara només ens manca crear el nou tema de WordPress i polir uns quants detalls.

Inserció laboral

Inserció laboral

A partir de demà deixaré de ser un paràsit de la societat i començaré la meva vida laboral a Bankinter, això pels matins, a les tardes començaré a currar dilluns dia 11 a Ingram micro. La jornada laboral de dilluns a dijous serà de 9 hores i divendres de 5, així que crec que el ritme de postejar a paparra.net serà inversament proporcional al cansament provocat per l’explotació infantil que pateixi.

Al cap de 2 mesos de buscar feina n’he trobat, encara que sigui de pràctiques… espero que pillar com pillarè em serveixi en un futur 🙂

Actualització: Degut a motius legals només puc estar a una empresa, i aquesta es Bankinter, així que seguiré postejant com abans. La nota negativa és la tristesa de dir no a la noia de Ingram micro, em sap molt de greu 🙁

Disseny for the Hate

Disseny for the Hate

Com cada 6 mesos més o menys toca canvi d’imatge de paparra.net, els que utilitzeu el Internet Explorer la veureu lleugerament diferent al que hauria de ser. El Disseny ha testejat en Opera 7.x amb resultat òptim, Gecko’s browsers amb igual resultat; tot dos de Linux i Windows. I Konqueror que per un estrany fenòmen paranormal fa els PNG però a mi no me’ls mostra.

La imatge procedeix del meu germà, que és aficionat a la fotografia, de l’Art Futura. Són uns làsers que enlloc de ser rodons com els estàndards fan formes psicodèliques.

Làser positrònic negativitzat

El disseny es basa en els PNG‘s semitransparents, que donen una claredat i blancor interessants, llàstima que en la saga dels explorer es vegi com un trunyaken.

Les directrius a seguir en aquest disseny han estat com sempre la Usabilitat i l’Accessibilitat.

Nota: El disseny anterior, evolution, continua actiu.

Nova versió de paparra.net

Nova versió de paparra.net

En motiu de la celebració del primer aniversari de paparra.net hem publicat la nova versió. Aquests són alguns dels canvis més importants:

  • Les seccions Articles i R i D passen a formar part del weblog enlloc de ser seccions estàtiques.
  • Ja no depenem de Dreamweaver per a realitzar cap tasca.
  • El sistema de pings s’ha millorat i ampliat.
  • El buscador intern ha estat eliminat.
  • El disseny és líquid.
  • Moltes millores internes de codi PHP i gestió.
  • El codi és XHTML 1.1 vàlid amb CSS 2 i alguns elements de CSS 3 (i algunes propietats específiques del Mozilla).

Esperem els vostres comentaris sobre el nou disseny.

Temps de vacances

Temps de vacances

13 dies sense escriure, això és degut a que estem de vacances i poques vegades estem dabant un ordinador, o si estem, es que formem part d’una mini-party (Study party ’03).

Chavo va anar de campaments, skarface va anar al Delta, pepin ns/nc, velzebuth fa veure que estudia (sobretot mates), aratbass i Monitotxi van anar pels Pirineus, proximament hi haura la ruta sencera.

L’únic que mantindrà una regularitat escrivint seré jo, ja que tothom tornarà a desaparèixer, i jo estic d’examens aarj…

Problemes amb les hores

Problemes amb les hores

Des de fa uns dies a paparra.net les hores de creació que es mostren tant als posts com als comentaris no són correctes.

Suposo que això és degut a algun canvi al servidor de bases de dades de ferca. Deuen haver canviat l’hora del sistema. L’hora l’obtenim mitjançant la funció NOW() que porta implementada el MySQL (l’únic que fa és agafar l’hora del sistema).

A Catalunya estem dins del fus horari GMT+2 i el servidor sembla que té un desfaç horari de 30 minuts. Mirarem de solucionar-ho el més aviat possible.

Paparra Black & White!

Paparra Black & White!

Després de molts esforços la nova versió de paparra.net ha vist la llum: Paparra B&W. S’han fet modificacions de disseny (HTML i CSS) i de funcionament intern, reestructurant el còdi PHP i la base de dades.

Esperem que aquest nou disseny us agradi i us preguem que si trobeu algun problema amb el site ho comuniqueu a admin@paparra.net.

La paparra que ve

La paparra que ve

Avui dia 1/3/03 s’ha començat a veure els primers traços de la nova web, ja us podeu preparar, que els vostres navegadors treuran fum (la web s’intentarà que es vegi bé en el màxim nombre de navegadors, amb prioritat de Netscape, Mozilla i Opera. iExplorer quan aprengui a fer PNG’s doncs es veura bé).

L’evolució s’anirà veient en futurs posts o a la categoria Disseny i/o Codi.

Primera qüestió: Es poden posar tags fora de l’etiqueta BODY?