Monthly Archives: octubre 2006

EVEREST Ultimate Edition 2006 v3.50

EVEREST Ultimate Edition 2006 v3.50

Ja ha arribat la nova versió de l’Everest, per a qui no el conegui és un programa que fa diagnòstics i bechmarking del PC. Antigament només la versió per a les empreses era de pagament però ara tothom paga… encara sort que hi ha una trial.

D’entre les coses més important hi ha el sensor de temperatura per a CPU, GPU, HD, MB i d’altres, i el benchmarking del hardware. Aquestes dues funcionalitats em van ajudar a detectar memòries falses KINGSTON que es traduïa amb penjades del sistema per culpa de la Placa Mare ASUS (o tens memòries amb xips idèntics o el sistema s’et penja com a màxim en 5 min.). També em va ajudar a fer un overclocking segur de la CPU del 5%.

Amb l’Everest vaig poder comprovar que la diferència de velocitat dels discs durs ATA i SATA és ínfima.

Crec que l’Everest és un dels programes que s’ha de tenir instal·lat des de el naixement d’un PC.

Santander i la seva política de comissions 0

Santander i la seva política de comissions 0

Després de les desil·lusions que m’ha donat Caixa Catalunya amb el tema comissions vaig investigar que era això de les comissions 0 del grup santander. Val a dir que m’esperava molt més però tot i així és infinitament millor que Caixa Catalunya.

Segons les bases notarials de la oferta t’estalvies pagar totes les comissions de servei, segons ells:

  1. Manteniment de compte i llibreta d’estalvi
  2. Administració de compte i llibreta d’estalvi
  3. Emisió i renovació de targeta de dèbit estàndard, excloent les targetes UNICA y Europe Assistance, o qualsevol altra que dugui associada la prestació de serveis prestats per tercers
  4. Retirada d’efectiu i consultes a caixers Santader sense límit
  5. Tranferències, girs i ordres de pagament en € a països de la Unió Europea (fins 50.000 €)
  6. Emisió i negociació de xecs nacionals: comissió per ingrés de xecs (mateixa o altra entitat i mateixa o altra plaça) i la seva emissió

I les condicions per a beneficiar-se de la oferta és tenir la nòmina domiciliada en aquest banc, tenir un préstec o crèdit amb finalitat de compra de pis, tenir un pla de pensions, cotitulars on el titular compleixi alguna de les anteriors.

Read the rest of this entry