Monthly Archives: setembre 2006

Bancs i caixes, reflexions i observacions

Bancs i caixes, reflexions i observacions

Aquest post fa referència a un de mesmarge que parlava de les comissions bancàries i a un de la casa que parlava de les compres en USD.

Doncs bé, mirant un extracte bancari em trobo que l’apunt següent a la subscripció a l’Everquest 2 (joc de rol online) diu: comissió per canvi x,xx € (un 1% de la subscripció). Resulta que ara em cobren per un servei que abans no em cobraven, no m’avisen que cobren per això, i per últim em resulta extremadament ofensiu que em cobrin dues vegades pel mateix concepte (marge entre la compra/venta de moneda i comissió per compra en moneda estrangera)

A part del cobrament de comissions em fot que a cada carta que m’envien no se’ls oblidi incloure la “p…” publicitat de les seves ofertes de “m….”.

Read the rest of this entry

Un retorn…

Un retorn…

Bones, molt bones. Hem tornat després d’un llarg període de vacances, de vegades forçat per la situació laboral i d’altres… mmm, no jejeje.

Doncs bé, volia començar aquesta temporada amb un tema apassionant, l’economia. Fa temps vaig escriure que era un bon moment per comprar fora, doncs, actualment torna a ser així. El dòlar esta molt barat i tot el que es compri en USD ens sortirà amb un descompte del 21%. Així que vull veure una massiva subscripció al Vanguard: Saga of Heroes i coses de l’estil 😉

Read the rest of this entry