Monthly Archives: juny 2006

Simuladors de Deu i un nou Rainbow Six

Simuladors de Deu i un nou Rainbow Six

City Life, CivCity: Rome i Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas. Que tenen en comú aquests 4 jocs? Són de PC i tenen molt bona pinta. Els 2 primers són d’estratègia, més concretament, simuladors de Deu, i l’últim és un FPS.

No em volia estendre molt amb les explicacions, només donar a conèixer aquests 3 jocs en un moment de sequera “joguil”. El que si donaré una miniexplicació de cada joc.

Read the rest of this entry

Demoscene, art i ciència

Demoscene, art i ciència

M’encanta veure demos, intros i tot el que sigui una exageració gràfica. Un exemple és el Oblivion on em vaig cagar en els gràfics, però no em limito a jocs, també existeixen les intros de 64kb, genialitats de la compressió i eficiència en la programació que fan delectar la vista.

Tot va començar fa uns anys amb la gent del Farbrausch i la seva intro FR08: The Product, i fa unes setmanes em vaig retrobar amb la millor intro de 64kb que he pogut veure. La intro es diu paradise i feta pels rgba, va guanyar el primer premi en la euskal encouter del 2004 en la categoria de intros de 64 kb a l’any següent la mateixa gent va presentar 195/95/256 a la mateixa categoria i van tornar a emportar-se el primer premi.

Read the rest of this entry