Monthly Archives: abril 2006

Preu de la PS3, Xbox 360 i Nintendo Revolution

Preu de la PS3, Xbox 360 i Nintendo Revolution

Seguint la pista d’un post publicat a nvnews acabo a arstechnica on publiquen una entrevista amb el vicepresident de Sony Computer Entertainment Europe, George Fornay. El més destacat d’aquesta entrevista és que revela el preu de venda de la PS3 a Europa i rondarà entre els 499 i 599 €. Una altra cosa són els costos de fabricació que això ja són estratègies empresarials i ara no hi entraré pas 🙂 També diu que el llançament serà simultani i al Novembre.

En l’article comparen els preus de les consoles de nova generació:

Font: Nvnews, Ars Technica

Benchmarking + Oblivion + Tweaking = 0_0

Benchmarking + Oblivion + Tweaking = 0_0

Les pitjors expectatives se’m van acomplint després d’haver llegit una comparativa de targetes gràfiques com a base l’Oblivion. En aquest benchmark ATI es reafirma en el liderat gràcies a les seves Radeon X1900 XT, XTX i Nvidia, després del temps que ha passat entre el llançament de la GeForce 7800 i les 7900, no han aconseguit superar a la competència.

Tal i com vaig dir en un altre post les noves Nvidia consumeixen menys electricitat, fan menys soroll i estan millor refrigerades. Però, d’altra banda, les Radeon permeten l’ús de l’HDR i AA simultani, cosa que les GeForce no poden. Així que la decisió de comprar-se una marca o l’altra és realment complicada.

Read the rest of this entry