Monthly Archives: agost 2005

Hybrid, the sets

Hybrid, the sets

Hybrid és un grup de DJ‘s d’un tipus de música descrit com un mix entre breakbeat i progressive house. Està format per Mike Truman, Chris Healings, i Adam Taylor i de moment només han publicat 2 discos més alguns singles. Les sessions que van fent arreu del mon són tremendament bones i el millor de tot, es poden baixar de forma gratuïta a hybridized.org. Com a mínim hi deu haver 15 hores de música en directe on van posant orbital, chemical brothers, prodigy, new order, BT, starsailor, REM… tot de versions d’aquestes cançons remixades per ells o altres DJ’s.

Així que si alguna vegada necessiteu música per unes quantes hores sense incorrer en il·legalitats, podeu agafar les sessions a Friction Intimate Lot 33 Canberra, o bé, les de febrer a Buzz.

Hybridized.org recull sessions d’altres artistes, però el nombre de sessions és molt menor i els estils de música diferents, per exemple, Jasson Dunne tira més pel chill-out.

Paraisos fiscals

Paraisos fiscals

Paraíso fiscal

Donde no se aplican ningún tipo de investigaciones sobre la procedencia del dinero.

No m’estranya que els països amb aquesta denominació rebin grans quantitats de diner negre. On està la tradició d’amagar els diners sota el matalàs o sota una rajola? jejeje. Clar que l’impacte d’un paradís fiscal és fatal per un país, estat o succedani, afavoreixen i/o fomenten la creació d’aquests diners ja que no tributen.

Pot ser fantàstic evitar la tributació dels nostres diners, formar part del costat obscur, però diner negre +(més) paradís fiscal =>(implica) rics més rics i menor recaptació d’impostos. Si comptem que Espanya és un dels països que té més diner negre de tot el mon1 el qual no ha tributat, doncs com volem ser un país on s’inverteixi en R+D, tecnologia, infraestructures…? Realment em fa molta pena veure que a part de la corrupció política(petita però existent a tots els països) se li suma la creació de diner negre i una democràcia amb una base despòtica. Quins collons tenen les “persones” que criden Viva España.

Read the rest of this entry