Monthly Archives: febrer 2005

Sectors emergents: software d'entreteniment

Sectors emergents: software d'entreteniment

Aquesta última dècada el mercat dels videojocs ha agafat tal força que genera més liquidesa per sobre del cine o la venda de videos i DVD’s, més concretament, en el 2003 l’indústria del videojoc va facturar 13.900 milions enfront dels 9.200 de l’indústria cinematogràfica.

Ni tan sols altres sectors d’entreteniment i no d’entreteniment no han pogut frenar aquest ímpetu, serà que al ser una indústria jove és més adaptativa que les del cinema i música i per tant no és tan extrany que creixi un 20% quan les altres estan en declivi.

Read the rest of this entry

Pirates!

Pirates!

Pirates! és el nom de l’últim joc de firaxis que ha tret al mercat, com bé diu el seu nom, tracta de pirates però pots arribar a acabar el joc sense haver fet cap actuació com a pirata.

La història comença amb el segrest de la familia del protagonista, i pots dedicar tot el temps de la vida del pirata en la seva busqueda i rescat, però també pots dur una vida de comerciant, de pirata, o pots buscar tresors, romanços amb les filles dels gobernadors de cada fort…

navegant amb la meva flota pirata

Read the rest of this entry

La trivialització de la Constitució espanyola

La trivialització de la Constitució espanyola

Estem sentint aquests dies de boca del PP i del PSOE que el Pla Ibarretxe és anticonstitucional. I és que clar, la Constitució només els hi és útil per aconseguir els seus objectius de partit, però també se la salten per aconseguir-los.

Read the rest of this entry