Monthly Archives: agost 2004

Recull sobre els 3D

Recull sobre els 3D

Aquesta vegada el recull té com a tema mes o menys principal el mon del 3D.

  • ET Pro – The Enemy Territory Competition Mod – Informació, forum, guies per administrador i jugador, downloads i llista de servers a temps real de l’Enemy Territory. El server on nosaltres solem estar és el Return to Noobhill
  • The inquirer – Article sobre el 3DMark 05, sortirà en dues setmanes per deixar veure la potència real dels DirectX 9.0c i els seus Shaders 3.0, PS 3.0 i VS 3.0
  • Meristation – Article sobre la construcció d’un establiment merament de vici constant que rumors diuen que serà de 1.000 m2, tindrà conexió directa amb Japó i es complementarà amb venda de jocs, conferències…

Sacred: La llegenda de l'arma sagrada

Sacred: La llegenda de l'arma sagrada

El Diablo 2 va ser un joc que va marcar als que els hi agrada el rol, ja sigui per la durada, les armes, els personatges… Una sèrie de factors que va fer del Diablo 2 un joc excel·lent. Fa poc ha sortit un joc de les mateixes característiques però sense limitar-se a una simple copia.

El joc en qüestió és Sacred, distribuit aquí per FX interactive. Aquesta companyia es caracteritza per distribuir els jocs a un preu normal, mai superior als 19,95 €. Una raó per tenir jocs originals com el Patrician III o Sacred sense deixar-s’hi el sou.

Read the rest of this entry

Doom III i GPUs

Doom III i GPUs

Com ara està a la boca de molts viciats, començaré pel Doom III.

  • UpsetChaps – Guia sobre el Doom III, sobre les armes, enemics estàndards i de final de pantalla, ítems, Tweaks, comandes de consola i mods.
  • GameFAQs – FAQ i guia del joc, dels enemics i dels de final de pantalla i armes. Guia i FAQ en castellà.
  • 3DXtreme – eVGA 6800 GT vs. Sapphire X800 Pro: The Battle at $399. Comparativa entre aquestes dues targetes del mateix preu. GeForce s’ha posat les piles, supera a la ATI i només ocupa un sol Slot.

Testejant el Doom III

Testejant el Doom III

Un dels jocs més esperats d’aquest any és el Doom III, el qual tinc el plaer de testejar-ne la versió Americana, ja que a Europa arribarà el dia 13 d’aquest més. El fet de no fer-ne un llançament mundial fa que el nombre de copies il·legals sigui més alt que el normal? Francament crec que si.

Ara que el joc val la pena comprar-se’l i per moltes raons: gràfics genials, argument treballat, jugabilitat, mode multijugador, ambientació, audio, foscor i més foscor, por… Hi ha moltes veus i totes en anglès, no hi ha cap tipus de subtitulació, per tant requereix un bon nivell d’anglès. Moltes transmissions de crits demanant auxili que fan posar els pels de gallina, espero que hi hagi versió espanyola…

Read the rest of this entry

La tornada

La tornada

Com sempre el pitjor moment per tots és la tornada de les vacances i tornar a la rutina de sempre. Però vaja, com a mínim aquest any no hem travessat els Pirineus a pota. He i hem estat 5 dies a Cadaqués del rollo relax, Chavo i Chava van venir el cap de setmana només. Vaig flipar com en un poble costaner no feia tanta xafugor com a Barcelona, si et picava el sol un minut no estaves xorrejant!!!

Desde les altures i amb núvols baixos
Fotografia nocturna

A la tornada hi va haver una sorpresa molt gran. El Doom III està al meu ordinador, el poc que vaig veure ja em va sorprendre gratament. Sobretot vaig notar la falta d’ordinador, de tots els components, uffff.