Monthly Archives: desembre 2003

Una de contes

Una de contes

Un lector de paparra ens ha enviat aquest petit escrit:

El cuento de la vida

Erase una vez un algo, ese algo estuvo a punto de convertirse un día en nada, pero al paso del tiempo vió que no quería ser nada, tampoco se conformaba con ser algo, quería ser TODO, y saliendo de la nada, atravesando la senda del ser algo, llegó a ser TODO y, cuando esto se realizó, unas malditas agujas de un reloj cualquiera con sarcástica sonrisa le señalaron la hora de volver a ser… NADA.

Por eso, para que esa NADA no te atrape siendo un triste algo, es manester saborear antes los laureles del ser TODO.

Hattrick: el successor de PC Futbol

Hattrick: el successor de PC Futbol

Ai fills meus, quantes hores de la nostra adolescència vam passar-nos jugant al, PC Futbol fent que l’equip més cutre del món guanyés la Copa d’Europa, o fent equips galàctics (com el Florentino, però nosaltres virtualment), o simplement jugant a un arcade de futbol res a veure amb el FIFA d’ara, allò eren altres temps.

Doncs l’altre dia un company de la facu em va explicar que hi havia una web que era com el PC Futbol però via Internet. Hi vaig anar i ara estic realment enganxat.

Tu et registres i al cap d’un temps et donen un equip que està a la misèria. Cada 3 o 4 dies jugués un partit de lliga(tu fas l’alineació, selecciones el tipus d’entrenament…) i després cada setmana pots jugar un amistós.

Hi ha una subhasta a temps real molt interessant on pots fitxar jugadors dels altres usuaris, també pots augmentar l’aforament de l’estadi, canviar l’entrenador, invertir en la cantera… A més a més, si vols pots fer-ho tot en català, com ha de ser.

Bueno gent a veure qui em reta a un amistós, el meu equip és Dinamo de Leon i de moment l’equip està bastant, però que bastant xungo.

El món dels mòbils

El món dels mòbils

Com cada any per aquestes dates, els mòbils seran els productes estrella. Aquest any posaré el meu gra de sorra i em canviaré de mòbil. Fins fa poc no sabia quina companyia elegir i menys el model que volia. Per sort em van dir que els nous Nokia es pengen (comprovat) i els japonesos i americans no aguanten cap tipus de cop. Així que vaig cap a Siemens.

Ara falta elegir el model, per això va molt bé mirar la web oficial de Siemens, permet fer comparacions amb altres models, i fòrums on solen ser més objectius. La decisió va ser comprar un Siemens s55, per sort sense el sobrecost estúpid de la càmera i aquests productes de màrqueting.

Finalment toca comprar-lo, i trobar-lo en algun pack, com el d’Amena, i alliberar-lo. Aiii que complicat que és el món dels mòbils i que cars quan s’ho proposen.

Com a reflexió vull dir que els Nokia són els més fàcils d’alliberar, i que estrany, també són els més venuts.

Movistar em felicita el Nadal

Movistar em felicita el Nadal

La Navidad es el momento de compartir, celebrar, estar con quienes mas queremos… y sentir ese NO SE QUE que tiene la Navidad. Felicidades, Movistar

Dic jo que aquesta gent de Movistar es preocupa per mi. O serà que volen que envii SMS‘s a punta pala aquest Nadal?

I què passarà quan els mòbils amb pantalla a color i capacitat de rebre imatges s’hagin generalitzat? Ens començaran a omplir el mòbil amb publicitat gràfica?

Updates dels jocs

Updates dels jocs

Últimament estic jugant al Simcity 4, m’ha tornat a atrapar després de posar-li el update. El tinc desde que va sortir però vaig haver de deixar de jugar perqué el joc en si no estava acabat.

Demanava massa memòria per un joc 2D i algunes infraestructures no acabaven de funcionar correctament. Es pot fer una idea rapida de com el joc el van treure al mercat sent una beta mirant la llista de bugs que s’han arreglat.

A part d’aixó, l’update del Simcity antigament es feia amb components ActiveX, que només suporta l’Internet Explorer.
We were unable to install an ActiveX Plug-In.
You may not have administrative privileges on your local machine. Please see your system adminstrator.
.
Suposo que s’han adonat que no tothom utilitza aquest browser i han afegit un apartat amb un update manual (baixar un zip executable), vaja he vist coses més manuals.

La qüestió és que el Simcity 4 no és l’únic joc que treuen sabent els bugs que té, però és molt molest veure que amb el update el joc es fa més eficient.

De totes formes el Simcity era i és genial i ara em surten més varietat d’edificis (s’han inclòs packs amb infraestructures noves), us el recomano 🙂

El moment de Linux?

El moment de Linux?

Aquests dies s’està parlant molt sobre el paper que jugarà, o ha de jugar, Linux com a sistema operatiu d’escriptori.

Microsoft va anunciar que la nova versió de Windows anomenada Longhorn no sortirà fins al 2006. Juntament amb això avui s’ha alliberat la nova versió del kernel de Linux, la 2.6.

Molts defensors de Linux creuen que la situació actual és idònia per a potenciar aquest sistema operatiu i fer-lo arribar a totes les llars. Però Linux és jove, massa jove, i no està preparat per a poder desbancar a Windows com a sistema operatiu d’escriptori.

Read the rest of this entry

Coses estranyes

Coses estranyes

??s curiós i probablement molts dels lectors ja ho sapiguen, però és interesant busca al google les paraules “puto windows” i apretar “Avui tinc sort!” 🙂 JEJEJE mireu bé el missatge que us surt i si en teniu ganes mireu els enllaços i les webs que se us obriràn.

Tot això forma part bàsicament d’una crítica constructiva del món de la informàtica (Windows fucker) i espero que serveixi perquè alguns usuaris comencin a pensar seriament si és necesari connectar l’ordinador per acabar obtenint una pantalla tota blava 😉

Per fi tinc curro!!

Per fi tinc curro!!

Ha costat però ja estic al món laboral. Evidentment no ha estat pels meus estudis ni pels meus coneixements, ni tansols pel meu currículum, que no vol dir que no siguin bons. Ehem, ehem…vala dir que tampoc són cap meravella.

Estic treballant per la font oficial d’introducció al món laboral a Espanya, l’enxufisme.

Desprès de molt enviar currículums, apuntar-me a ETT’s, i fer córrer la veu de que buscava feina, vaig trobar una bona dóna que va passar el meu currículum a la persona adequada en el moment adequat.

La gent amb la que treballo és molt catxonda i la veritat és que m’hi trobo molt bé, si quan tens una bona ratxa de sort el millor que pots fer és aprofitar-ho!

Humor sapiens

Humor sapiens

L’altre dia vaig anar al teatre a veure Humor sapiens, una obra feta per la companyia pocaconya al teatre Teatreneu de Gràcia.

L’obra combina l’humor i la reflexió sobre la condició humana d’una manera força intel·ligent i es compon de diversos gags sobre situacions quotidianes exagerades fins l’absurd. Ho porten a terme tres actors que cada poc van canviant de personatges.

Personalment em va agradar la incorporació de frases de diversos personatges on es questionava la capacitat humana. Aquí en teniu un exemple: “La vida moderna té més de moderna que de vida” Quino.