Monthly Archives: maig 2003

Xaero i jo

Xaero i jo

A vegades penso si no m’he passat massa hores jugant al quake 3 . Potser no us creieu que faci l’entrenament diari, que consisteix en una partida a 100 a la EADM1 (pantalla de l’espai amb la railgun com a arma per defecte) en hardcore, i que la faig en 10 minuts. En Xaero i jo hem passat molt bones estones junts, ballant al so dels cossos rebentant.

Els resultats es poden veure aquí. Llàstima que les partides multiplayer no puntuen.

Una de cal y otra de arena

Una de cal y otra de arena

Ja tenim aquí els resultats electorals de les el·leccions municipals. M’he permès el luxe de posar un refrany en castellà perquè per una banda estic content amb el resultat de les forces d’esquerres (IC-V EUiA i ERC) que han augmentat el nombre de vots considerablement mentre que estic preocupat pel poc retrocés del PP a tot l’estat Espanyol.

Read the rest of this entry

Avui toca votar!!!

Avui toca votar!!!

Per fi ha arribat el 25M, ara podrem demostrar quin tipus de polítics volem la societat. aquest es una oportunitat que llastimosament no tenim sovint, però per un dia el poble té veu. Aprofitem-la!!!

Aquí us poso algunes de les webs dels partits polítics més adients, per evitar llençar a la urna sense haver llegit el seu programa, desprès venen les queixes…

ICV/EUiA—–>Imma Mayol
L’únic partit d’ESQUERRES, ara que s’ha col·ligat amb EUiA pot tenir més representació.

PSC———> Joan Clos
Aquí tenim l’actual alcalde, mestre dels “progres” especuladors. Mireu la pàgina, a mi em sembla una mica massa carregada de coses, però té bons detalls.

CiU———–> Xavier Tries
ara van de progres i fins hi tot intenten avançar al PSC per l’esquerra. Té una pàgina força treballada, on hi ha calés…

ERC——-> Jordi Portabella
La pàgina no és gaire atractiva (al meu entendre) però val la pena saber que diu perquè segurament restarà al govern.

Paparra Black & White!

Paparra Black & White!

Després de molts esforços la nova versió de paparra.net ha vist la llum: Paparra B&W. S’han fet modificacions de disseny (HTML i CSS) i de funcionament intern, reestructurant el còdi PHP i la base de dades.

Esperem que aquest nou disseny us agradi i us preguem que si trobeu algun problema amb el site ho comuniqueu a admin@paparra.net.

Microsoft ataca de nou!!!

Microsoft ataca de nou!!!

Microsoft ha convulsionat el sector de software lliure al anunciar la oompra de la llicència del sistema operatiu UNIX. UNIX és, actualment, l’únic competidor de Microsoft i la seva versió gratuita per PC (Linux) corre un seriós perill de desaparèixer.

Però com pot ser que Linux, essent software lliure i per tant de tothom, pugui estar en perill d’extinció? Doncs perquè l’empresa SCO, antiga propietaria de la llicència, ha denunciat als creadors de Linux per haver-lo programat amb codi robat a UNIX.

Si aquesta demanda prospera, Linux serà etiquetat com software pirata i per tant perseguit per la llei, cosa que impedirà que tant empreses privades com administracions públiques el facin servir com el seu sistema operatiu.

Com a opinió personal no se si realment Linux conté codi robat de UNIX, però el que tinc molt clar és que això suposarà un pas enrere molt important en el procés d’expansió del software lliure, si es que no l’acaba de destruir del tot. Bill Gates, que en primer moment considerava a Linux com una joguina, el veu ara com un rival potent i el vol erradicar inmediatament.

En fi, Microsoft ataca de nou i mata als invasors.

P.D.: Mes informacio a Redes&Telecom

Credibilitat al Web

Credibilitat al Web

Crear un website pot semblar una feina fàcil. Disposem de multitud d’eines al mercat, tutorials i tecnologies diverses. Si ens oblidem de tots els aspectes tècnics ens queda el contingut. El contingut és una part fonamental d’un site, de fet la més important. No serveix de res crear un site que estigui a l’última en tecnologia i tendències de disseny si el contingut no està a l’alçada.

Un aspecte molt important del contingut és que tingui credibilitat. Per més interessant i bo que sigui el nostre contingut si no som capaços de donar-li credibilitat no atraurem visitants.

Read the rest of this entry

Dia europeu contra l'Spam

Dia europeu contra l'Spam

Què és l’SPAM?

??s el correu no sol·licitat enviat en massa. Per que ens entenguem i d’una manera poc acurada es una mena de correu comercial per internet.

Com evitar-lo?

La majoria de comptes de correu ja han previst una sèrie de filtres que no el deixen passar, o el guarden en carpetes apart per no confondre l’usuari.

Quins problemes porta?

Doncs ens ocupa una capacitat de memòria que ens pot arribar a impossibilitar l’arribada de correu desitjat.
A agujeronegro he trobat aquesta noticia que ens parla sobre els intents d’evitar-lo.

Premi per qui em digui que vol dir spam 😉