Monthly Archives: març 2003

Boicot a Amèrica!

Boicot a Amèrica!

Com aquesta és clarament una guerra econòmica i geoestratègica, cal donar també una resposta econòmica als actors polítics que estan atacant Iraq.

COM?
fent mal a la butxaca, deixant de comprar productes a empreses multinacionals (sobretot americanes) que donen suport explícit a la indústria de l’armament o que subvencionen al president Bush en les seves (mentideres)campanyes electorals.

Auí hi ha una llista d’empreses molt útil. Ells no són res sense nosaltres!! Visca els productes del país!
www.boicotpreventiu.org

Manipulació macroecòmica

Manipulació macroecòmica

De vegades grans països fan coses per no perdre tota la seva credibilitat davant el mon, o fins i tot per no perdre credibilitat amb la seva població. Us estic parlant d’i la seva manipulació del PIB.

Primer de tot definiré el PIB, és el valor dels bens i serveis produïts per un país en un any (una de les 3 definicions). És a dir, el PIB, en teoria, mesura el creixement econòmic d’un país.

Read the rest of this entry

Generació de contingut automàtic

Generació de contingut automàtic

Una de les novetats del CSS 2 va ser la possibilitat de generar codi automàticament (al CSS 3 es milloraran molt més aquests elements, propietats i atributs), la llàstima és que no tots els navegadors ho interpreten igual, una limitació important és que no genera codi HTML.

  • Mozilla 1.3 – El contador no el fa ni tampoc el content però no te cap tipus de problema per als pseudo-elements after i before
  • Opera 6.05 – Fa el contador i el content a la perfecció, no té cap tipus de problema amb els pseudo-elements after i before. No interpreta la propietat attr(X).
  • Internet Explorer 6 – Interpretació nul·la.

Read the rest of this entry

Freak, freak, freak

Freak, freak, freak

El món dels freaks és com un mercat amb els seus ninxols. Les empreses busquen aquests ninxols i els ocupen, però els freaks també busquen aquests ninxols per les seves “fricades”, sinó mireu aquest web.

Només avisar que el “friquisme” és a gran escala, i que si, que això que veureu és real, jajaja.

Gràcies als mails puc posar aquestes coses.

Crisis al mercat dels discs durs

Crisis al mercat dels discs durs

Desde fa més o menys un any i mig els discs durs van començar a baixar de preu significativament, això es deu a una forta competència per oferir productes més barats i cada vegada de més capacitat. El problema romàn en la qualitat dels materials que utilitzen per montar un disc dur.

Actualment les fabricants de discs durs ja no ofereixen garanties superiors a 1 any (sempre que es parlin de discs durs normals, dels de 7.200 rpm). Antigament aquests components tenien una garantia de 2 a 4 anys, però ara fer això seria canviar tots els discs durs perquè la vida mitjana d’un disc dur meu ja no supera els 6 mesos i veig que gent que conec no els hi duren més d’un any.

Així que si algun dia no funciona el disc dur ja sabeu a que es degut.

El futur més pròxim

El futur més pròxim

La tecnologia avança molt ràpidament, tant que al mercat podem trobar productes com aquests que anomenaré tot seguit:
Un rellotge + mobil, uns auriculars + microfon, unes ulleres + radio, cameres portatils e inalàmbriques. Tots aquests productes amb conexió Bluetooth, entre ells i amb l’ordinador.
Aquests productes estan aquí, són basicament impresionants.

Alerta global

Alerta global

En un moment què els mercats financers estaven recuperant-se hi ha hagut el començament de la guerra. Aquest és el punt més incert que hi haurà, la fràgil economia europea pot sortir més perjudicada del que ja ho està per aquests factors: la sobrevaloració de la divisa europea, la falta de confiança dels consumidors i empreses i el preu del petroli fan que Europa estigui a punt de la crisis.

Read the rest of this entry

Legislació dels cibers II

Legislació dels cibers II

Fa pocs dies l’aratbass escrivia el post Legislació dels cibers. Avui llegeixo a Kriptópolis un interessant article que enfoca aquest tema des del punt de vista de la legalitat, fent referència a les diferents regulacions autonòmiques existents i proporcionant-nos bons enllaços per informar-nos de quines són les iniciatives (a favor i en contra) respecte als ciber cafès.

En directe des d'Iraq

En directe des d'Iraq

M’assabento gracies a Eduardo Arcos de l’existència d’un parell de weblogs (en anglès) escrits directament des d’Iraq:

Pot resultar una forma diferent de seguir el desenvolupament dels esdeveniments a l’Iraq. Sembla que en la situació mundial actual els weblogs poden convertir-se en una nova manera de fer periodisme.

Tot i que pugui semblar que al estar escrits directament des d’Iraq la informació sigui verídica, no hem d’oblidar que hem d’analitzar i avaluar tota la informació que rebem i treure’n les conclusions per nosaltres mateixos. La manipulació d’informació és present arreu.