Primeres inversions

Primeres inversions

Euribor, amb aquesta paraula molta gent deixarà de llegir aquesta entrada, i/o maleiran tot el que els rodeja.

Però no sempre ha de ser així, contra mes pugi aquest indicador els estalvis tendiran a rendir mes i mes, que si 11% el primer més, que si 4% fins a final d’any… Sempre TAE això si.

Doncs bé, avui he fet el meu primer dipòsit. Em vaig enamorar a primera vista, sobretot desprès de veure el que m’oferien altres entitats bancàries, dipòsits a 1 o 2 anys i donaven menys d’un 4%. Les característiques d’aquest dipòsit són:

 • Interès: 5,28 T.A.E.
 • Duració: 3 mesos
 • Aportació màxima: 12.000 €
 • Comissions: 0 €
 • Comissions CCC base: 0 €

En el cas que fes l’aportació màxima rebria al voltant de 160 € bruts. No esta gens malament per una inversió de baix risc (o nul).

L’únic problema seria el gran nº de comptes que tinc, però tots tenen comissions 0 o mínimes i totes elles temàtiques: dipòsits, rendiment CCC + accés a inversió a borsa i rendiment CCC + accés a fons d’inversió.

Massa varietat per tan poca memòria jejeje.

5 Responses »

 1. Banco Popular, Deposito oro creciente a 3 meses.

  Vaig agafar el de 3 mesos enlloc del de 6 perque els tipus pujaran en la pròxima reunió del BCE, degut a la pressió a l’alça de l’euribor i de la inflació. Segurament quan venci el diposit m’oferiran altres diposits amb un tipus més alt.

 2. Esperem aratbass que no hi hagi lletra petita en el contracte ja que si no aquests 160€ bruts de benefici poden reduir-se apreciablement.
  Per cert quan comentes bruts, pots explicar què cal imputar i quan tens previst que sigui el benefici net? >Gràcies

 3. Serien uns 150 € de interessos bruts dels quals es reté el 18% de l’import. Així que el net estaria pels 120 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *