Disseny for the Hate

Disseny for the Hate

Com cada 6 mesos més o menys toca canvi d’imatge de paparra.net, els que utilitzeu el Internet Explorer la veureu lleugerament diferent al que hauria de ser. El Disseny ha testejat en Opera 7.x amb resultat òptim, Gecko’s browsers amb igual resultat; tot dos de Linux i Windows. I Konqueror que per un estrany fenòmen paranormal fa els PNG però a mi no me’ls mostra.

La imatge procedeix del meu germà, que és aficionat a la fotografia, de l’Art Futura. Són uns làsers que enlloc de ser rodons com els estàndards fan formes psicodèliques.

Làser positrònic negativitzat

El disseny es basa en els PNG‘s semitransparents, que donen una claredat i blancor interessants, llàstima que en la saga dels explorer es vegi com un trunyaken.

Les directrius a seguir en aquest disseny han estat com sempre la Usabilitat i l’Accessibilitat.

Nota: El disseny anterior, evolution, continua actiu.

7 Responses

 1. Salut,

  m’agrada força el nou disseny tot i que em costa llegir els enllaços de ma esquerra de color blau sobre el PNG també amb tonalitzats blaves.

  Fins ara!

 2. Torno a ser jo, quan accedeixo a una categoria de la bitàcola m’apareix el següent text:

  rel.”includes/peu.inc”); ?>

  Sota la barra de títol.

 3. ??s realment increïble la diferencia de obrir la teva web amb l’explorer o amb un altre navegador,; en el meu cas es firefox, Que suposo que es veu com l’has fet, però no en puc estar segura.
  Molt maco…
  Ptonets…

 4. Està bé la definició de trunyaken xD
  Però l’ortografia correcta de l’últim adjectiu diria que és putrefactA, no putrefacte 😉

 5. La sensació que he tingut al veure la web en explorer despres d’haver-la fet en base Gecko i opera va ser unes ganes d’anar a vomitar increibles. Tan com veure com l’he fet, es veuen les limitacions del explorer. El que volia fer una semi-simulació del que seran els colors en el CSS3, que contindran un canal alpha (de semitransparencia) i així no hauré d’utilitzar png’s. Pero clar, si hem d’esperar 400 mil anys perquè l’explorer del futur entengui tot el CSS3 doncs continuaré utilitzant png’s. M’agrada la sensació de poder veure sempre el de sota, sembla com si el codi html i css estiguessin molt ben fets, pero aixo es subjectiu jejejeej.

  Ostres Madieta, em temia que les dones us fixeu en els detalls, però creia que ningú es mirava els titles dels strong’s o alt’s de les imatges, poder amb una mica de sort algú es mirava que volen dir les abreviatures pero…, hauré de vigilar que poso en aquests llocs que ultimament se m’envà l’olla d’una manera increible. Weno si ho miro positivament, es com un premi per aquells que es miren be el post, a veure si trobes on estan el làser positronic negativitzat jajajajajaja.

  Vull donar les gràcies a totes les persones que m’han avisat dels bugs i de les opinions sobre el disseny, s’agraeixen moltissim 🙂

 6. Molt maco el disseny. M’he quedat flipat al anar a veurel amb l’explorer, quina diferencia! Després diuen que el IE no dona problemes.